Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Siste uke

onsdag 27. januar , 2016 kl. 23:42 i Emma-Marie. 0 kommentarer »

Hvor har tiden blitt av? Fem måneder har bare sust forbi og nå har vi bare 3 dager igjen her i Guatemala! I helgen tok vi farvel med våre Tanzanianske venner og de har kommet seg trygt hjem. Det var trist ettersom vi ikke vet om vi vil ses igjen, men nå skal vi ikke ta sorgene på forskud. Det er også trist å tenke på å forlate familien min her, for vi har fått mye bedre kontakt denne siste måneden. Lørdag er vår siste dag her og den skal tilbringes med familien før vi blir hentet av koordinatoren vår på kvelden.

I dag var min siste dag på jobb og de koselige lærerne på cultura y arte hadde stelt i stand en liten aktivitet til meg. Jeg fikk mange fine ord fra dem, det ble servert is og jeg fikk en veske i gave. Jeg ble kjempeglad og er veldig takknemelig for tiden jeg hadde med dem. Vi hadde også en siste dag med sykurs med Damaris, og da fikk jeg fullført det jeg jobbet med. Er ikke helt maya dame enda, men er på vei haha. I morgen har vi vår siste evaluering på Fundated kontoret i byen og når vi er ferdige der skal vi være litt sammen med Diego og Kenneth som har kommet hjem til Guatemala! Jeg skal bare nyte disse siste dagene, for Lørdag er her før vi vet ordet av det. Men, jeg gleder meg også veldig mye til å dra hjem til Norge igjen!

DSC07791

  • Emma-Marie
Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.