Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

De siste dagene

torsdag 21. januar , 2016 kl. 11:18 i Katrine. 0 kommentarer »

Nå er det ikke mange dager vi har igjen her, i denne byen og i dette landet. 10 dager for å være nøyaktig. I dag er det torsdag og 21. januar. Mandag 25. januar reiser Keneth og Diego tilbake til Guatemala. 4 dager er alt vi har igjen sammen med de, hvor har disse 5 månedene blitt av egentlig? Gruppa vår er noe helt eget og noe helt unikt, og jeg setter så utrolig stor pris på at vi har gjort og opplevd sammen. Nå, disse siste dagene, bruker vi mye tid sammen. Vi har vært mye sammen gjennom hele oppholdet her i Moshi, Tanzania, men jeg føler nå at alle merker at vi nærmer oss slutten. Jeg føler en trang til å være sammen med alle, hele tiden, men i praksis funker ikke det så bra. Det er trist å ikke vite når vi møtes igjen, så her gjelder det bare å nyte den siste tiden vi har sammen maksimalt. Det er mye som skal ordnes og fikses før vi drar tilbake til Norge igjen. Det er mange avskjeder som står for tur, og en del folk vi må forberede på at vi snart reiser hjem til Norge på ubestemt tid. Jeg må nesten forberede meg selv på det også. Det er vel kanskje det tyngste av alt?

IMG_2220.JPG

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.