Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Tiden før avreise

søndag 30. august , 2015 kl. 20:08 i Nils-Bendik. 0 kommentarer »

Hei ! Jeg heter Nils Bendik og er 1 av de 4 som er med til å reise til Tanzania med spor. Jeg er en gutt som kommer fra en liten bygd kalt Snåsa i  Nord – Trønderlag. Er 24 år og er utdannet kokk og gleder meg å se å lære et nytt land, ny kultur og ikke minst møte nye mennesker.

Akkurat nå sitter jeg på rommet i Thon hotell Gardemoen, å venter på de andre som kommer litt etterkvart, og sitter å tenke på hva jeg egentlig har meldt meg på. Er det tryggt ? Hvordan kommer det til å gå, å være  utenfor sin komfort sone med språk, mat, kultur og med nye mennesker man skal leve med i de 5 neste måneder.

Jeg har kjent at det har vært vanskelig å vær tilstede i samtaler og å vær sosial med familie og venner i de siste dagene, men samtidig har jeg gledet meg enormt mye å reise. Har alltid likt å reis og se nye ting, og se hva som kan spises å læres. Så nå sitte jeg på hotell rommet, pakket og klar til å gå inn i flyet og fly til Tanzania! :)
Gledes!

Så detter blir bra, litt spent og nervøs, men kommer vell gå bra til slutt.

Kommer å blogge litt mens jeg er der ned i Tanzania, så bare vent, det kommer mer!
Ciao!

Sitter å venter på andre skal komme!

Sitter å venter på andre skal komme!




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.