Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Dagen før dagen

søndag 30. august , 2015 kl. 23:14 i Yvonne-Marie. 0 kommentarer »

I morgen er dagen for avreise. I hele sommer har det virket så lenge til, men nå er det bare noen timer til vi sitter på flyet til Guatemala. Jeg tror ikke det har gått helt opp for meg ennå. Det tror jeg kanskje kommer av at vi ikke vet så mye enda.

Klokken i dag 16:50 lukket jeg igjen glidelåsen på sekken og sjekket for sikkert tiende gang om passet lå der jeg hadde lagt det. Klokken 17:50 lettet Wideroe flyet fra Sørkjosen og tok meg med på den første etappen av reisen til Guatemala. Jeg har sommerfugler i magen og nå kjenner jeg at jeg er skikkelig gira og spent. Spent på hvor mange familiemedlemmer det er i vertsfamilien min. Kommer de til å like meg? Hva jeg skal jobbe med. Hvor fort/sakte går det å lære spansk. Kommer jeg til å huske ordene? Hvordan er det å ikke tåle gluten, melk og soya i Guatemala, det kan vel umulig være være enn i Norge.. Om klærne jeg har tatt med funker for et klima jeg ikke er vant til. Og ikke minst, har jeg husket passet?! Jada, det er enda der ;)

Tromsø-Oslo

Tromsø-Oslo

/Yvonne-Marie




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.