Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Mario Araya; Tanker før avreise

fredag 28. august , 2015 kl. 11:31 i Mario. 0 kommentarer »

Mitt navn er Mario Araya og jeg er fra Molde. Jeg er 18 år gammel og ble akkurat ferdig med videregående. Som veldig mange andre ungdommer på min alder, har jeg enda ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre nå som alle muligheter står åpne og jeg har den frihet at jeg kan velge selv hva jeg skal gjøre. Jeg har nå valgt å reise til Tanzania med SPOR. For meg var det å begynne å studere uaktuelt, fordi jeg har ingen anelse på hva jeg vil gjøre enda. Allerede nå har jeg en bedre anelse på hva jeg interesserer meg for. Gjennom SPOR har jeg lært at noen mennesker arbeider med å utveksle kjennskap til andre mennesker i andre land for å skape relasjoner over hele verden. Veeldig spennende, tenker jeg. Nå er jeg plutselig en del av dette programmet som sender unge mennesker ut i verden for å bli kjent med nye folk. I tillegg blir vi utplassert på en arbeidsplass hvor vi jobber frivellig. Jeg skal jobbe på et barnehjem i Msaranga, Moshi. Jeg har sett bilder av familien jeg skal bo med og jeg er spent.

Nå sitter jeg i stua med en kopp kaffe og tenker på alt som burde gjøres før avreise. Dagene er lange og tankefulle, og noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg har valgt å gjøre dette, og om jeg er klar for alt som skal skje. Det går mye fram og tilbake, mye usikkerheter, men jeg prøver å forberede meg så godt jeg kan. Jeg er rastløs, og vet ikke hvordan jeg skal bruke de siste dagene før jeg drar. Selv om det er ubehagelig, velger jeg å tro at det er naturlig å føle på slike nerver når man skal reise fra familie, venner, kjæreste og min kjære by, Molde.

Uansett. Dette er mitt første innlegg, og jeg holder fortsatt på å lære meg hvordan dette fungerer. Du vil høre mer fra meg etterhvert, så bare «stay tuned» :PPP

Dette er meg.

Dette er meg.




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.