Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Mario

Navn

Mario Araya

Alder

18

Kommer fra

Molde

Reiser til

Tanzania

Hvorfor jeg vil dra på utveksling

Jeg valgte å søke på SPOR sitt utvekslingsprogram fordi jeg har aldri gjort noe lignende før, og da jeg fikk høre om Vennskap Nord/Sør så passet det ypperlig med søknadsfristen, og da jeg ikke var helt sikker på hva jeg skulle finne på etter sommeren, tenkte jeg at utveksling til enten Guatemala eller Tanzania passet meg perfekt. Jeg synes kultur og forskjeller på tvers av kontinent er utrolig spennende, og da jeg verken har vært i Mellom-Amerika eller Afrika, er dette en god start på å få kjennskap til resten av verden.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.