Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Emma-Marie

DSC07133

Fullt navn: Emma-Marie B. Whittaker

Alder: 19

Kommer fra: Lødingen

Land for uteopphold: Guatemala

Hvorfor jeg vil dra på utveksling: Jeg har lyst til å oppleve en helt ny kultur og levemåte. Jeg har også lyst til å lære meg ordentlig spansk. Dette er en kjempefin mulighet til å få reise til et nytt og spennende land og forhåpentligvis vil det gi mange gode opplevelser. Jeg håper også på å få meg venner og familie på andre siden av kloden. De neste fem månedene kommer til å være veldig lærerike og sikkert utfordrende.

 

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.