Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Soon byebye

søndag 31. januar , 2016 kl. 04:55 i Thea. 0 kommentarer »

Vist jeg skal være helt ærlig, så har den siste uken mer eller mindre vært dritt. Rett og slett! Jeg har i den siste tiden hatt det som heter hjemlengsel, og hjemlengsel suger. Jeg har ikke sovet ordentlig på i alle fall en uke, noe som medfører en mer følsom Thea. Å være i overkant følsom er ikke kult når den siste uken i hovedsak består av å si hadebra til alle du har møtt og blitt godt kjent med i løpet av fem måneder. Jeg har konstant småsippet i en uke nå, og får gråten i halsen av tanken på å si hade til familien min (noe jeg forsåvidt skal gjøre om noen få timer). Jeg har med vilje ikke sminket meg for hjemturen, ettersom jeg vet det blir mange tårer. I dagtidlig var det allsang rundt frokostbordet. Det var vertsfar sin hjemmelaget sang, spesielt dedikert til meg. Det het så meget som «soon byebye». Skal innrømme at det ikke var den fineste sangen, men for en overfølsom Thea, førte dette selvfølgelig i tårer.

P1000525

 

Jeg er sååå klar for å komme hjem til Norge, men vet likevel ikke om jeg er klar til å forlate Guatemala. Det verste med hjemlengsel er den dårlige samvittigheten jeg har FORDI jeg har hjemlengsel. Dårlig samvittighet for å ikke nyte den siste tiden i Guatemala. Dårlig samvittighet for å drømme om norsk mat, og dårlig samvittighet for å ønske å forlate Guatemala. Men jeg greier faktisk ikke å gjøre noe med det. Jeg er sliten og føler meg ferdig. Jeg vet at når jeg komme tilbake til Norge, kommer jeg til å se tilbake til denne tiden og tenke «hvorfor nøt jeg det ikke mer?» men akkurat her og nå, tror jeg (i alle fall) jeg er veldig klar for kalde Norge, full av snø og regn.

P1000560

Jeg har bare en ting å tilføre, og det er hadebra Guatemala! Det har vært en fantastisk opplevelse. En opplevelse som har gitt meg så mye mer enn jeg noen gang hadde forestilt. Jeg har hatt de beste og definitivt mest utfordrende fem månedene i mitt liv! Møtt så mange fantastiske mennesker og opplevd en helt ny kultur. Jeg har også lært så mye nytt om meg selv. Jeg reiser hjem med en ok gebrokken spansk og kofferten full av gode minner. Nå skal jeg hjem å samle krefter, så skal du ikke se bort fra at jeg plutselig er tilbake… (og ettersom jeg er et vrak for tiden, gråter jeg selvfølgelig mens jeg skriver dette. Trenger virkelig en god natts søvn, for å sippe hele tiden er ekstremt slitsomt)

SÅ TAKK FOR MEG GUATEMALA!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.