Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Marangu

lørdag 30. januar , 2016 kl. 16:37 i Johanna. 1 kommentar »

Forrige uke ble Mario og jeg med mine foreldre til landsbyen der Baba Fred ble født og hilste på folk i nabolaget og moren hans på 93 (!!!) år. Det var rolig og kjølig der. En veldig hyggelig opplevelse, særlig fordi jeg så hvor mye foreldrene mine satte pris på at vi ville være med og se hvor Baba har sine røtter.

IMG_4659

Hun bor med en hushjelp som hjelper til med husstell, matlaging og tar seg av kuen og kalven. Til høyre et falleferdig leirehus i nabolaget.

-j

Annonser


Kommentarer

  1. Lille Hypokonder sier:

    Så spennende!(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.