Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Tanker om oppholdet

fredag 29. januar , 2016 kl. 08:34 i Katrine. 0 kommentarer »
  • Jeg har lært mye, veldig mye faktisk. Om meg selv, om gruppa vår, om andre personer, om språket og kulturen og om min egen helse.
  • Jeg har fått en ekstra familie på den andre siden av jordkloden og jeg har fått venner for livet.
  • Jeg har lært meg å vaske klær for hånd, tisse i et hull i bakken, dusje uten varmtvann, dusje med vann fra en bøtte, lage mat på gassovn, være fri for vann og å takle strømkutt.
  • Jeg har fått oppleve og reist veldig mye. Jeg har sett mye fint, og jeg har sett mye jeg skulle ønske jeg aldri så.
  • Jeg har fått jobbet frivillig på et barnehjem, og det har gjort mye med meg som person. Jeg har blitt veldig glad i barna, og det føles veldig bra å kunne gi kjærlighet til barns om ikke kan få det av sin egen familie. Det føles bra å kunne gi litt av meg selv, og at det betyr så mye for andre.
  • Jeg har fått smakt mye rar mat, men også så mye god mat. Jeg har fått hjulpet til med å tilberede og forberede lokale matretter, og funnet noen favoritter blant disse rettene.
  • Jeg har fått oppleve ikke mindre enn tre afrikanske bryllup og et afrikansk send off-party. Jeg har også fått oppleve afrikansk bursdag, og selv det var noe annerledes enn norske bursdager.
  • Jeg har fått oppleve en julefeiring langt borte fra familie og venner, og jeg har fått feiret bursdagen min på en strand med kokosnøtt i hånden. Jeg har feiret nyttårsaften uten rakettoppskyting og med middag fra restaurant.

image

Alt i alt har jeg fått oppleve så mye bra at det føles vanskelig og rart å sette ord på det. Selvfølgelig har jeg opplevd noen dumme ting her nede, men for meg virker det ubetydelig hvis man ser oppholdet i sin helhet. Jeg føler meg heldig, og evig takknemlig for alt dette oppholdet har gitt meg. Venner for livet, en ekstra familie og utallige, uerstattelige erfaringer og minner.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.