Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Jeg har flyttet

tirsdag 12. januar , 2016 kl. 09:40 i Katrine. 0 kommentarer »

Den dagen vi kom hjem fra ferie fikk jeg melding fra Devotha, vertsøsteren min, at jeg skulle komme direkte til Majengo, det området der hun bor. Hun flyttet nemlig ut av huset i Soweto (der jeg har bodd sammen med henne, ungen hennes og vertsforeldrene mine) og til Majengo hvor hennes ektemann bor. Dette gjorde hun i desember. Hun spurte meg da om jeg kunne tenke meg å flytte sammen med de, men jeg sa nei da jeg syntes det ble litt stress å skulle flytte bare litt over en måned før jeg skulle reise herifra. Uansett så fikk jeg melding fra henne om at hun hadde snakket med min mama om at det ble enklest hvis jeg bare ble i Majengo fremover da det ikke kom til å være folk i huset i Soweto. Jeg vet ikke helt enda hva jeg synes om å faktisk flytte 3 uker før jeg skal pakke tingene mine igjen, men til nå går det bra. Jeg trives godt i Majengo hos henne og de har virkelig gjort alt for at jeg skal trives der. Jeg føler meg som hjemme til nå, så det går nok bare greit. Har fortsatt alle tingene mine i Soweto, jeg har bare vært og hentet noen klær og tatt med til Majengo. En positiv ting med å flytte til Majengo er at jeg er nærmere byen og jeg så å si nesten er nabo med Johanna.

Nå har vi kjøkken inne i huset faktisk, og stekeovn. Rommet mitt er mye mindre enn det forrige, men jeg har fått en ordentlig seng. Har dessverre ikke et ordentlig do i dette huset heller, men det går ganske greit i grunn. Stuen er mye mer moderne (de har flatskjerm TV) og huset i seg selv ser bedre bygd ut enn det huset jeg bodde i, i Soweto.

Devotha mater sønnen Blessness slik hver dag. Morsom metode, men han sitter faktisk stille.

 

Devotha, Innocent og sønnen Blessness. De spiser middag slik hver dag.

 

image
image

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.