Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Hot Springs og ferie

søndag 20. desember , 2015 kl. 09:39 i Katrine. 0 kommentarer »

Torsdag tok TAWREF hele gjengen med til Hot Springs. Vi hadde jo vært der før, men hadde også veldig lyst til å dra tilbake. Denne gangen var også Andrea, kjæresten til Mario med også, og det var koselig. Vi dro til kontoret på morgenen, og rundt 08.45 sa de som jobbet på kontoret at vi skulle gå i bussen for da skulle vi dra. Det gjorde vi altså ikke. Vi dro ikke før nærmere 10.30, så det å sitte stille i bussen så lenge ble litt kjedelig. Bussjåføren de hadde leid kunne heller ikke veien, så vi brukte litt tid på å finne fram. Da vi endelig kom fram satte jeg opp et telt for vertssøsteren min som hadde med seg ungen sin, og så hoppet vi rett ut i vannet. Vannet er så utrolig deilig der ute, så det å bade er en fryd. Vi spilte også litt ball, danset og spiste veldig god mat. Vi fikk til og med servert litt øl og vin av TAWREF, så det var hyggelig. Alt i alt hadde vi en veldig, veldig bra dag, så nå kan dere heller nyte masse bilder under.

På fredag fikk jeg (de andre tok tidligere) ferie, så i morgen reiser jeg, Johanna, Mario og Andrea til Dar Es Salaam. Jeg og Johanna skal sove hos vertssøsteren min, Cecilia, så det blir koselig. Vi har planlagt å dra på kino å se den nye Star Wars-filmen, så det blir nok veldig gøy. Senere skal vi til Tanga, Pangani og forhåpentligvis Zanzibar. Det blir nok en veldig bra ferie.

IMG_1934

IMG_5684

IMG_2080

IMG_5686

IMG_2005

IMG_2064

IMG_2131

IMG_5682

IMG_2121

IMG_5685

IMG_5687

IMG_2134

IMG_5688

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.