Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Legebesøk

mandag 7. desember , 2015 kl. 10:47 i Nils-Bendik. 0 kommentarer »

Etter jeg har vært hos legen og funnet ut at jeg hadde parasitter i magen og etter alle symptomene som kvalme, svimmelhet og ubehagelig krampe i magen. Så fikk jeg antibiotika, som jeg skulle ta i 7 dager. Var 15 tabletter de første 3 dager og resten 12. Det gikk veldig bra de 4 første dagene, kroppen fungerte greit, ingen spesielle symptomer eller ubehag men, de resterende dagen var tunge. Kroppen begynte å reagere på medisin, ble slappere og hadde vondt i hode og følte at jeg var svimmel. Tung i kroppen.

IMG_0906 (1)

Pause rommet

 

Og midt opp i medisineringen så dro vi til Hot Spring. Et bade plass vi ville besøke, bade og campe. Keneth ordne sånn at vi kunne låne camping utstyr, telt, sovepose og ligg underlag. Var litt spent på om jeg skulle dra eller ikke, for når man går på antibiotika, så bør jo man vær rolig og la kroppen få arbeide i ro. Men, kunne jo ikke la anledningen gå ifra meg, så jeg ble med og håpet på det beste.

 

IMG_0785

Alle er spent!

IMG_0798

Punkterte når vi kjørte til Hot Spring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter Hot spring så har jeg vært veldig slapp, lite lyst å gjør noen. Var kvalm, lite søvn og vil ikke gjør noen, ville ikke gå på jobb, tillegg så var det varmt. Så alt var bare helt forjævlig.

Ingenting funket. Alt var bare motgang.

Jeg greide å vær aktiv på kveldene, for Tawref fortalte oss at det var noen norske som skulle komme og se hvordan Afrikas gårdbrukere fungerte. Så inviterte dem oss spor deltagere om å fortelle hvem vi var og sånt. Og ikke minst snakke norsk med de som kom til Tanzania, Moshi. Men, jeg hadde vanskelig å være sosial, følte meg kvalm, svimmel og dårlig humør. Gikk greit, så lenge jeg hadde vann og mat.Fikk beskjed av legen at etter når 1 uke har gått, så skulle jeg kom tilbake å ta en ny test, for å forsikre seg at jeg er helt frisk av alle parasitter.

Ja!
Nå har jeg vært hos legen og han ga meg veldig gode nyheter. Etter alle tankene om at jeg ikke skulle bli frisk, eller at jeg måtte ta en ny runde med medisiner igjen. Var ikke noen som fristet så mye gjør akkurat, etter alle de dagene hjemme. Så dagen ble feiret med mat og gode stunder med spor deltagerne.Så etter å ha jobbet mandag og tirsdag etter sykdom, så kjenner kroppen veldig tung men, frisk og blir fort sliten. Men, har ingen kramper eller noen som tilsier at den er syk. Endelig.

Så nå er det bare å glede til å ha vanlig dager igjen.

Nils.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.