Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Hverdagslivet i Tanzania

tirsdag 3. november , 2015 kl. 13:52 i Katrine. 0 kommentarer »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Diegos bursdag – bassengturer – utforsking av byen – motorsykkelturer – jobb – middager hos hverandre – middager ute – helgetur – Marios bursdag og mye mye mer.  

Livet i Tanzania behandler meg ganske bra. Jeg trives så utrolig godt her nede, både med meg selv og sammen med de andre. Jeg har ikke jobbet de to siste ukene på grunn av presidentvalget, men nå skal jeg starte igjen. Det ledende partiet, CCM, vant igjen. Men i Zanzibar annulerte de stemmene fordi partiet er anklaget for stjeling av stemmer, så det er enda litt usikkert om Magufuli skal få være president. Fremover skal vi bare kose oss masse. Vi har vært her nede i 9 (!!) uker, så tiden flyr avgårde. I neste uke har Nils bursdag, og om bare en måned skal vi i send off-party til Devotha (vertssøsteren min) og bryllupet hennes. Det er heller ikke så lenge til vi får ferie, noe som skal bli fantastisk godt. Gleder meg til tiden videre, det føles godt å trives så bra.




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.