Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Første dag på jobb

tirsdag 20. oktober , 2015 kl. 10:30 i Mario. 0 kommentarer »

I dag hadde jeg min første dag på jobb. Jeg fant ut at arbeidsplassen min er et dagsenter for funksjonshemmede barn i tillegg til pre-school(?) undervisning for andre barn fra 9-15.
Jeg skal arbeide med ei dame som heter Maria, og jeg kommer til å undervise fem-åringer om engelsk, matematikk og andre grunnleggende skills som en fem-åringer trenger.

Selv om arbeidsplassen virker veldig bra, følte jeg meg ganske hjelpeløs. Dette av flere grunner:
– Maria snakker veldig lite engelsk i likhet med elevene, og jeg snakker veldig lite Kiswahili, som svekker en stor del av kommunikasjonen vår
– Ungene tar meg ikke seriøst fordi jeg er hvit, så hver gang læreren gikk ut av klasserommet brøyt helvettet løst og jeg var omringet av alle barna (37 stk!)
– Vanskelig å bli forstått, samtidig som at alle rutinene var ny for meg + at jeg har aldri vært barneskolelærer før eller lærer i det hele tatt

MEN det va utrolig artig, masse artige barn og hyggelige kollegaer, og det blir sikkert bedre i morgen.

Det er et luthersk kristent dagsenter/skole og barna synger og ber bønn hver morgen. Kollegaene mine stusser på at jeg ikke er religiøs, men de blir sikkert vant til det.

Det blir rart å ikke møte de andre fra SPOR hver dag sånn som de tre første ukene, nå som vi alle er utplassert. Satser på at det blir ekstra kjekt å se hverandre igjen, slik som når man savner noen man er glad i!




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.