Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Et fint øyeblikk fra klasserommet

tirsdag 20. oktober , 2015 kl. 10:35 i Mario. 0 kommentarer »

Et fint øyeblikk fra klasserommet Da vi starta timen i morges var alle tilstede bortsett fra jenta med rød hette, hun kom for seint. Barna satt allerede tett i tett og noen av de lurte på om det var plass til enda en til, andre bedde jenta om å sette seg på gulvet. Men denne gutten til høyre for henne så ikke ut til å tenke det de andre tenkte, og det var det som var det fine med det. Han så at det var trangt, men det var ikke et spørsmål om nok plass, visst var det nok plass. Den gutten som ser i kameraet gjorde noe fint for ei som trengte en venn. Der sitter de og holder rundt hverandre, og han tok ansvar for at jenta følte seg velkommen. Det var et fint øyeblikk i klasserommet :)




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.