Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

3.okt 14:29

tirsdag 20. oktober , 2015 kl. 10:33 i Mario. 0 kommentarer »

Nå er det lenge siden jeg har skrevet på bloggen, hovedsaklig fordi at jeg har vært syk og ikke har gjort så mye i det siste. Jeg var på jobb i går, men jeg var sengeliggende de andre dagene. Jeg er redd for å bli syk, mye reddere enn når jeg er hjemme, da jeg vet at farlige sykdommer er mer utbredt her enn i Norge. Så jeg tok sykdommen på alvor og så for meg “worst case scenario”, som engelskmennene sier, og gikk på antibiotika. Nå er jeg heldigvis frisk, og det var sikkert bare en influensa og jeg slapp å dra til lege eller sykehus. Sykehus er et sted jeg helst vil sleppe å dra. Sykehus er stort og skummelt og det er masse sykdom der, så man burde holde seg unna med mindre man absolutt må, og jeg måtte ikke. Jeg velger å holde meg unna fordi sykdommer flyter rundt på sykehus og jeg vil ikke være syk.

Jeg synes at jobben min er en fin plass med fine folk, men jeg sliter med finne mening med min jobbtilværelsen, jeg føler ikke at jeg kan bidra så mye som jeg skulle ønske. Jeg føler meg hemmet på grunn av språket som jeg ikke kan. Dagene går i å følge med på læreren som vet hva hun driver med, så hjelper jeg henne med å rette regnestykker og skrivingen til barna. Det er helt greit, og jeg vet at barna syns det er artig at jeg er der, så jeg kan trøste meg med det. Sannsynligvis blir det bedre med tiden, men jeg sitter litt fast for øyeblikket. Jeg er glad for at jeg har gode venner som går gjennom det samme, så vi kan snakke om opplevelsene våre og hjelpe hverandre om man trenger det.

Skal snart publisere noen bilder fra den nærmeste fortiden. Så skal jeg komme sterkere tilbake. God helg.




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.