Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Mitt arbeid for oktober

onsdag 14. oktober , 2015 kl. 21:00 i Emma-Marie. 0 kommentarer »

Hei!

I ca. tre uker har vi alle fått to forskjellige jobber. Jeg jobber på en engelsk privatskole som heter Campo Real i begynnelsen av uken og mot slutten så jobber jeg på Cemaya, som er en maya organisasjon for kvinner. Denne uken er uke nr. 2 med disse jobbene, og den siste uken i oktober skal vi være på et treningskurs for det vi skal gjøre i november. Da skal vi alle jobbe sammen i en måned på en skole for barn.

Jeg trives veldig godt på Campo Real. Kollegaene mine er veldig hyggelige og elevene er intereserte. Jeg jobber fra 8-12 og 15-17. På morgenen underviser jeg enten en liten klasse med ungdommer eller en klasse med barn på rundt 5 år. På ettermiddagen har jeg en større klasse med ungdommer og en assistent som heter Karen. Hun er egentlig lærer selv, men de gir meg fullt ansvar når jeg er her. Den første dagen fikk jeg en bok og en pc og jeg styrer timene mine selv. De har vært veldig imøtekommende og jeg liker å undervise her. De skal ta med meg og Paulo fra Tanzania (ettersom han også jobber her) til Comolapa på torsdag. Der er det også en engelskskole som vi skal besøke.

PicMonkey Collagecamporeal

Jeg føler meg kanskje litt overflødig på Cemaya. Jeg var bare der på onsdag i forrige uke fra 8-12 og 14-17. Ettersom de skulle på kurs torsdag og fredag, så da fikk jeg fri. Der lagde jeg armbånd hele morgenen, mens de to kvinnene som jobbet der snakket til hverandre på kaqchikel, som er maya språket i dette området. På ettermiddagen satt jeg og vevde på en plastikkbit til at jeg var ferdig. Jeg skal undervise i engelsk der denne uken og Thea har fått undervise der i begynnelsen av uken. Forskjellen er at ungdommene på Campo Real kan en del engelsk, men på Cemaya så underviser vi helt grunnleggende engelsk, ettersom de ikke forstår like mye.

PicMonkey Collagecemaya

  • Emma-Marie
Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.