Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Bildedryss og helgetur

onsdag 14. oktober , 2015 kl. 13:10 i Katrine. 0 kommentarer »

Hei! Helgen som var dro alle vi som er i Tanzania på helgetur til Arusha. Vi dro på fredag og kom tilbake søndags ettermiddag. Bussturen tok rundt to timer, og vi fikk tiden til å gå ganske raskt. Da vi kom fram begynte vi å lete etter et hotell vi kunne bo på, og det hotellet vi endte opp med kostet oss 50,- natten pr. person, og hadde frokost og internett inkludert. Prisene er så utrolig lave her i forhold til hjemme i Norge, men for oss gjorde det absolutt ingenting. Jeg følte vi var ordentlig turist da vi bare gikk rundt for å se i byen, og var innom ganske mange småsteder. Vi fikk også til et slags kjøpesenter som bare hadde butikker i første etasje, og der gikk vi opp til øverste etasje for å se utover byen. Byen er veldig fin, og virker litt mer morderne enn det Moshi er. Vi bodde veldig sentralt (tror det var ca. midt i sentrum) så vi hadde raskt tilgang på fasiliteter. Vi koste oss masse, så en gjentagende tur til Arusha blir det nok muligens før vi drar her i fra. Ellers jobber jeg et par timer om dagen, og det skjer egentlig ikke så mye nytt. Jeg trives veldig godt på barnehjemmet, og har forelsket meg totalt i ei lita jente der. Hun var en av de minste jentene jeg er med, og en av de mest rolige, så fikk litt vondt i meg av å se at de andre bare slo henne og hun latet som ingenting. Senere fikk jeg vite at hun er så rolig fordi hun faktisk ikke bor der. Hun bare leker med barna fordi moren jobber på barnehjemmet, og det er veldig bra synes jeg. Under finner dere litt bilder fra helgen og litt generelt. Snakkes sikkert!

Litt bilder fra Arusha:
Fra turen til Arusha.


  
  
  
    

Bilder generelt:

Blessness, sønnen til vertssøsteren min, Devotha.

Blessness, sønnen til vertssøsteren min, Devotha.

 

Litt bilder fra "hagen" min, og inngangsporten til huset.

Litt bilder fra «hagen» min, og inngangsporten til huset.

 

Joyce, den lille jenta jeg har forelsket meg i.

Joyce, den lille jenta jeg har forelsket meg i.




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.