Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Går fort!

tirsdag 29. september , 2015 kl. 09:51 i Nils-Bendik. 0 kommentarer »

Ja, i dag så har vi vært her i 1 hel måned. Artig og kan ikke fatte at tiden har gått så fort. Men, jeg sitter nå hjemme å ikke gjør noen som helst, mens de andre er på jobb og gjør noen fornuftig.
For jeg venter fortsatt på svar på den plassen jeg skal jobbe på, ting tar tid. Glad jeg er en tålmodig person som ikke stresser med det første.

Så nå har jeg ventet litt over 1 uke, med at alt skal kom på plass. Jeg kjenner jo litt av prosedyren med hotell, så jeg forstår, må man vente, så må man vente.
Så ting går litt sakte om dagen, men jeg følere ikke noen stress eller motgang. Jeg skal jo vær her i 4 måneder.

Jeg har nå brukt tiden med å les bøker, sett over gloser, ord og uttrykk på kiswahilli, gått tur rundt omkring, orientert meg litt hva som befinner seg i Moshi . Begynt å trene litt, svømme, springe, vanlig basic øvelser. Så tiden går nå!
Men, kjenner nå at miljø rundt har forandret seg siden vi ankom Moshi, begynner å bli varmer, tørrer luft, mer støv som flyr rundt omkring og ikke minst solen er sterk.

Men, jeg liker solen, så jeg klager ikke!

Utsikten når jeg står opp og går ut på balkongen!

Utsikten når jeg står opp og går ut på balkongen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eller så det jo skjedd en del siden sist.
Vi 6 sporere har vært med i bryllup, og var jo spesielt og interessant. Det er litt forskjell i forhold til i Norge. Men, det så veldig stilig, mye pynting rundt omkring, masse folk som er pyntet med mye glitter og ikke minst hyggelig å se bruden og brudgommen sammen, når de presenterte fram familien sine, danset og delte kaken sammen. Bruden var kledd i hvit, som sånn i Norge. Brudgommen var kledd i dress.
Og jeg likte spesielt 1 ting som de gjør her, er at når sønnen eller datteren i familien blir giftet bort, så kommer de andre i familien, slektningene og venner med et pledd som de dekker over foreldrene. For å holde på varmen som de mister når sønnen eller datteren drar bort.

Glad at jeg min mor (Tijdtjie) har lært meg å stryke skjorter på litt eldre type strykjern!

Glad at jeg min mor (Tijdtjie) har lært meg å stryke skjorter på litt eldre type strykjern!

 

 

 

 

IMG_0304

MamaLydia, min mama her i Tanzania! Klar til bryllupp!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meg og Kenneth fra Guatemala

Meg og Kenneth fra Guatemala

Bruden og Brudgommen

Bruden og Brudgommen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skal ikke klage for å få for lite mat, akkurat.

Skal ikke klage for å få for lite mat, akkurat.

 

 

IMG_0333

Litt av familien Kaale

 

 

 

 

 

 

 

 

Snakkes!
Nåå Nåå dellie.(samisk)
Hade

 

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.