Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Tiden flyr

søndag 27. september , 2015 kl. 15:08 i Katrine. 0 kommentarer »

Hei! I dag har det gått en måned siden jeg forlot huset mitt hjemme. De siste ukene har vi gjort veldig mye, så det kan godt hende det er derfor tiden flyr. Denne uken startet vi i jobbene våre, og jeg startet på Upendo Children’s Home – et av de beste barnehjemmene i Moshi. Jeg besøkte stedet på mandag, og onsdag startet jeg å jobbe. På Upendo har de litt merkelig (og ekkel) praksis, med at ungene ikke får lov til å bruke bleie. Jeg jobber med barna som er fra 1 – 3 år, og når jeg tenker over det, så klarer ikke et barn på 1 år å si i fra når det må på do. Så i lekerommet hvor de er mesteparten av tiden, tisser alle på seg hele tiden. De ansatte bytter klær hvert 5. minutt på forskjellige barn, så det går unna. Barnehjemmet er veldig fint da, og det ser veldig ordentlig ut. Jeg trives godt der til nå, så det lover godt for de neste fire månedene der.

Barnehjemmet sett fra utsiden

Barnehjemmet sett fra utsiden

Lekerommet til barna

Lekerommet til barna

I går var vi alle sammen i bryllupet til vertsbroren til Keneth. Afrikanske bryllup er så utrolig store, og de gjør virkelig alt for at det skal være perfekt. De ser veldig gjennomført ut, og lokalene er perfekt tilordnet. Vi hadde det veldig bra i bryllupet, og maten var veldig god. Det eneste er at man ikke får forsyne seg selv, så porsjonene er veldig store.

Inngangspartiet til der bryllupet var

Inngangspartiet til der bryllupet var

Brudepar med forlovere

Brudepar med forlovere

Bryllupsgeita

Bryllupsgeita

IMG_0746

IMG_0825

Jeg har på følelsen av at de neste 4 månedene kommer til å gå unna ganske fort de også, så det gjelder å bare nyte tiden framover. Jeg koser meg masse her nede, men jeg kjenner at jeg savner hjemme litt også. Snakkes sikkert om ikke lenge!




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.