Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Første uken i Tanzania

onsdag 9. september , 2015 kl. 20:37 i Nils-Bendik. 1 kommentar »

Helt utrolig at det har allerede har godt over en uke siden vi ankom byen Moshi i Tanzania. Jeg kjenner at jeg bare glede meg bare mer og mer på tanken at jeg skal være her i 5 mnd. Det er så godt å kjenne at det er varmt fra man legger seg til man står opp igjen. Deilig føles!.

Vi 4 sporer har begynt med språkundervisning i swahilli, som vi skal ha i 2 uker framover, med 4 timers økter hver dag og jeg syns det er vanskelig, både å høre å lese på swahilli.

Kjenner at jeg sliter litt med teoridelen, for jeg har litt dysleksi. Så er litt vanskelig å holde ordene på rett plass. Men, uansett så har vi jo bare vært her i 1 uke og jeg håper at språket blir enklere etter hvert. Glede meg!

 

Jeg føle jeg har ingen problemer med maten eller å tilpasse seg med min nye Afrikanske familie. MamaLydia gjør at jeg føle meg så godt ta vare på og blir behandlet som om at jeg var en av dem.
For god mat og har en god seng, så jeg har ingenting å klage på. Uansett om vi ikke har så moderne saker som vaskemaskin eller varmvatten, så går ting rundt.

Nå blir det enklere å kom seg på internett å blogge, når man har kjøpt seg modem på USB. Så skal prøve å være flink å skrive i visse mellom rom, netter er jo ikke så super raskt, men det fungere.

Har litt bilder av litt av hvert, som dere kanskje vil se.

Våres Kiswahilli lærere! Mama Joyce og Mama Agnes

Våres Kiswahilli lærere!
Mama Joyce og Mama Agnes

 

 

 

 

 

 

IMG_7957

Te – time! Hvor vi alle sitter å drikker te og frokost nr 2!

 

 

 

Mitt andre hjem bakhuset

Mitt andre hjem bak huset

Mitt soveromm

Mitt soveromm

 

 

 

 

 

Mitt andre hjem

Mitt andre hjem

IMG_9776

Huset kattunge :-) husker ikke helt hva den heter, finner vell ut av det senere!.


Kommentarer

  1. Åabpa sier:

    Artig å lese om livet i Tanzania. Gleder meg til å lese mer om hva dere gjør :)



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.