Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Endelig så begynner eventyre Tanzania

torsdag 3. september , 2015 kl. 20:14 i Nils-Bendik. 0 kommentarer »

 

Hallo! Ja, hvor skal man begynne ?

Navne er Nils Bendik og er på tur til Tanzania med vennskap Nord og Sør. Vi begynte søndagen 30.8 å fly til Oslo, gardemoen, var litt spent å nervøs etter å ha sagt endelig hade fra venner å familie. Spesielt når man har sagt i begynnelsen av sommeren til venner at man har meldt seg på spor, vennskap NS at man skal dra til utlandet, Tanzania eller Guatemala. Så plutselig så står man der pakket ferdig kofferten og sekken til Tanzania ^^

Vi måtte være ut av hotelle rommet i 04.00 tia og vær klar til å dra halv 5 fra hotellet, vet ikke helt om man var trøtt og sliten etter å bare ha sovet 2 tima eller om man hadde reise feber.

Fly turen gikk nå greit, fra Oslo til Amsterdam og videre fra Amsterdam til Tanzania.
Var lang fly tur, men det gikk overraskende bra. Ble mye mat da og det gikk fint med underholdningen, som blant annet var film og spill på en liten tv som var på hver sete.
Men, var litt kjipt for meg, for jeg mista lyden på tv midt i flyturen, så var litt kjedelig å se film. Så var ikke så morsomt å se andre hadde lyd, mens jeg ikke hadde!

Spiste 2 måltid, ene med ris å kylling og det andre pizza og tomat med mossarella ost.

 1 av fly mat som ble servert fra Amsterdam til Tanzania

1 av fly mat som ble servert fra Amsterdam til Tanzania

Tv med spillkonsoll

Tv med spillkonsoll

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når vi landa i Tanzania, så var det 25 grader varmt og mørkt og så begynte litt kaos med papirer.

Hvor man skal gå å hvor man ikke skal gå!? For å si det sånn så var vi nesten først å gå ut å still oss i kø, men når vi var ferdig med alle papir arbeidet, så var vi sist ute av kontroll. Ingen sure minner eller frustrasjon, bare at det tok litt tid å skrive alle papirene og stempel den.

Så ble vi møtt av kjente personer, Diego og Keneth fra Guatemala som vi ble kjent i Norge og på FK campe og noen fra vertsfamilier som er fra Tawref organisasjon. Så ble vi pakket inn i bilen og kjørt avgårde til Moshi city, hvor vi alle Tanzania spor skal bo å leve i 5 måneder med våre vertsfamilier.

Jeg var veldig sliten når jeg kom hjem til min vertsfamilie, min vertsmor (mamaLydia) spurte om jeg ville ha mat eller te/kaffe. Jeg måtte bare takke nei, for jeg hadde ikke så mye matlyst etter den lange turen.

Jeg ville egentlig bare finn meg en seng å sove.

 

Mitt syns fra senga med myggnettingen over meg!

Mitt syns fra senga med myggnettingen over meg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blogges mer senere med bedre internett. :)

Nåå nåå
Snakkes!

 

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.