Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Houston, we had a problem

tirsdag 1. september , 2015 kl. 15:37 i Emma-Marie. 0 kommentarer »

imageHei!

Nå sitter vi på Houston flyplass og venter på flyet som går til Guatemala om en time. Vi startet reisen i Norge igår, og det var kun en av oss som var optimistiske på at vi kom til å rekke alle flyene. Turen fra Oslo til New York gikk bra, men vi måtte løpe til neste fly. Selvfølgelig måtte vi skjekke inn bagasje på nytt og gå gjennom både visum og sikkeretskontroll. Når vi endelig kom oss på flyet, så viste det seg at de måtte ordne en drivstofftank som var overfylt og da ble vi sittende i 2 timer. Vi fikk i alle fall god trening fra joggeturen. Siden vi ble sittende så lenge, så skjønte vi at vi hadde allerede mistet siste fly. Det var egentlig bare positivt, for fire slitne jenter fikk mat og natt på hotel! Nå prøver vi altså på nytt og gleder oss til å komme frem!

Hilsen Emma, Thea, Andrea og Yvonne-Marie




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.