Bloggnorge.com // Spor utveksling
Start blogg

Et utvekslingsprogram mellom Norge, Guatemala og Tanzania

Ikke lenge igjen nå. Og hva vi holder på med i Guatemala.

søndag 25. januar , 2015 kl. 04:08 i Tidligere deltakere. 0 kommentarer »
Første dag på jobb i Ultra-TV, lokal TV-kanal i Retalhuleu. De siste tre ukene av Guatemala-oppholdet vårt har vi flytta hit med ny jobb og ny vertsfamilie. Her er det varmt om helt annerledes enn i Patzún. Ultra-TV sender stort sett filmer (som de overhode ikke har rettigheter til å sende). Man-fre på kveldstid har de et par timer med live-sendinger, i kveld er det nyheter og intervjuer. De to som blir intervjua i studio har tatt med seg et titalls bilder som skal vises mens de snakker, problemet er bare at bildene ikke er strukturert og tilsynelatende ikke har noen sammenheng med det de snakker om. Så da gjelder det å improvisere litt.

Første dag på jobb i Ultra-TV, lokal TV-kanal i Retalhuleu. De siste tre ukene av Guatemala-oppholdet vårt har vi flytta hit med ny jobb og ny vertsfamilie. Her er det varmt om helt annerledes enn i Patzún.
Ultra-TV sender stort sett filmer (som de overhode ikke har rettigheter til å sende). Man-fre på kveldstid har de et par timer med live-sendinger, i kveld er det nyheter og intervjuer. De to som blir intervjua i studio har tatt med seg et titalls bilder som skal vises mens de snakker, problemet er bare at bildene ikke er strukturert og tilsynelatende ikke har noen sammenheng med det de snakker om. Så da gjelder det å improvisere litt.

Manolo Lú Carranza, nyhetsanker og reporter. Nyhetssendinga er (uten noen spesiell grunn) 25 minutter forsinka og han åpner med å fortelle at i dag er Anton fra Norge på besøk.

Manolo Lú Carranza, nyhetsanker og reporter. Nyhetssendinga er (uten noen spesiell grunn) 25 minutter forsinka og han åpner med å fortelle at i dag er Anton fra Norge på besøk.

Men for å være ærlig har vi ikke jobba så veldig mye her i Retalhuleu. Vi har for det meste tatt det med ro.

Men for å være ærlig har vi ikke jobba så veldig mye her i Retalhuleu. Vi har for det meste tatt det med ro.

 

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Spor utveksling" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.